Nuffnang

Wednesday, 7 March 2012

HADIAH YANG SESUAI UNTUK BESDAY SUAMI

Assalamualaikum...

 

Setiap kali nak sambut hari special @ besday Mr. Laling saya mesti pening..Bukan apa...pening memikirkan hadiah apa nak bagi. Ye la, orang lelaki ni walaupun hidup depa sangat simple tapi kalau bab-bab hadiah ni sangat cerewet. Saya paham sangat macam mana perangai Mr. Laling saya. Almaklumla bukan sehari dua saya hidup ngan dia tapi dah 9 tahun. Bukan cerewet apa, takut tak kena ngan jiwa. Bukan macam pompuan, kalau bagi kad ucapan ngan bunga pun sudah dianggap sweet, romantis giler...tapi kalau lelaki takkan nak bagi bunga juga kot? Emmmm... Tak tau la kalau lelaki tu jenis yang dalam hati ada taman. Hakikatnya lelaki ego...diulang...EGO... kegembiraan dan kesedihan mereka bukannya boleh dikongsi-kongsi. Kekadang saya sendiri pun tak paham.

Besday Mr. Laling hujung bulan ni tapi saya belum decide nak beli apa? Fikiran dah blank...Bila dah makin berusia memang macam ni la simtomnyer kot. Idea pun makin kurengggg..tapi paling cincai pun saya akan sediakan besday cake untuk Mr Laling. Tapi kalau la saya ni jutawan saya plan nak jemput ANUAR ZAIN mai umah saya dan nyanyi lagu SEDETIK LEBIH sambil main gitar depan Mr. Laling. Ohhh.. how sweet..(sungguh besar cita-citamu Sarah...jangan berangan lebey-lebey) tapi kalau saya sendiri yang nyanyi lagi sweet kot..mau muntah 7 hari 7 malam Mr Laling rasanya bila dengan suara saya yang begitu sumbangsih. Muahahaha...

Hadiah apa nak bagi nih..Kepada kengkawan tersayang yang begitu baik hati tolong la bagi idea....Tulong.....................

MamaJohanis

4 comments:

Anonymous said...

alololo...sweetnya kak sarah..

Farah

sharahgorgeous.blogspot.com said...

Farah,
Lebih sweet kalau ada Anuar Zain kan????

Anonymous said...

mestila sweet sgt....farah pun nk join gak la kalau Anuar Zain ada...hihihihi

Farah

sharahgorgeous.blogspot.com said...

Boleh...Jom kita ajak Majidah pi kutip derma..cukup duit kita buat konsert. Nak tak? ahaks